13 Ekim 2012 Cumartesi

Transformice temel hareketler

Size Transformice Temel Hareketleri Göstereceğim. WJCJ vb. Hareketleri.Resimli anlatım yapacağım.

[C]orner[J]ump: Bir zeminin ucuna çarpıp en uzağa atlamaktır.Yapılması çokta zor değildir ama birkaç gün Bootcamp oynarsanız alışırsınız.



[W]all[J]ump: Yapılacak kolay bir harekettir.Oyuna yeni başlayanlar için zordur.Bu harekette bir zemine tırmanmadır.Neredeyse her Map'da vardır.





[L]ong[J]ump: Buda çoğu kişinin bilmediği bir harekettir.Anlamı Uzun Atlamadır.Cj'nin yetişemeyeceği yerlerde bu kullanılır.Zeminin ucuna geçilirBir ayağın içerde Bir ayağın dışarıda olucak çekilde durulur ve sonra koşulur.Bu şekilde iyi bir atlama yapmış oluruz.







Turn: Daha çok Bootcamp'lerde bulunur.Duvar Wj yapılarak geçilmiyorsa bu hareket kullanılır.Zeminin önünden arkasına geçmektir.





Buzda Hızlı Koşma: Racing'de çok işe yarar.Bazıları bu hareketi bilmediği için buzda hızlı koşup geçenlere 'hack' diyebilirler.Buzda 1 saniye durup sonra koşmaya devam edin böylece herkesden hızlı koşarsınız.








[S]pirit[J]ump: Yapılması kolay bir harekettir.Sp ile yapılır.Şamanlar yol yapmak zor olunca bu hareketi kullanırlar.





[T]ouch[J]ump: Tavşan zıplaması denir.Bir zeminden başka bir zemine zıplayarak Wj yapmaktır.







[D]rag[J]ump: (Şaman) Genellikle yol yapılması uzun süren maplarda kullanılır.Birde troll şamanlar kullanır.Trollerin kullandığı zordur.
1. Troll:



2. Yol uzun olunca yapılan: